Coach HoofddorpWil je sterker in je kracht komen te staan en beter gebruik maken van je persoonlijke talenten en kwaliteiten, dan ben je bij Jorien Kruse Mens en Organisatieontwikkeling aan het juiste adres.

Waarom coaching?

Iedereen heeft in zijn leven weleens het gevoel dat het niet lukt om er uit te halen wat er in zit. Dat het lijkt alsof je even vast zit of tijdelijk uit balans bent. Misschien lukt het minder goed om je persoonlijk of professionele doelen te bereiken of weet je niet zo goed meer wat je nu eigenlijk echt zelf wilt. Dan kan coaching uitkomst bieden.

Wat levert coaching op?

Een coach denkt professioneel met je mee, daagt je uit en zet je aan het denken. In een aantal gesprekken creëer je meer helderheid voor jezelf, krijg je zicht op wie je bent, wat je drijft en motiveert. Daarnaast leer je je eigen richting bepalen en keuzes te maken. Ook op lange termijn heb je daar voordeel van. Je krijgt meer grip op je leven en kunt daarnaast bewuster en meer voluit leven.

Waarover kan coaching onder andere gaan?

  • Persoonlijke effectiviteit
  • Work-life balans
  • (Werk)stress
  • Loopbaanontwikkeling

Hoe ziet een coachtraject eruit?

Coaching start altijd met een persoonlijke kennismaking waarin we onderzoeken wat jouw coachvraag precies is en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Op basis van je ontwikkelvraag en leerdoel wordt een maatwerk offerte opgesteld. Een coachtraject omvat gemiddeld 6-10 sessies van 1,5 uur en vraagt voorbereiding. Ter afsluiting is er een evaluatiegesprek.

Specialist in persoonlijke ontwikkeling

Als psycholoog, HRM-er en manager heb ik mij jarenlang gespecialiseerd in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun ontwikkeling. Ik ben als coach aangesloten bij de NOBCO en het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP). Lees meer over mijn ervaring en werkwijze onder Persoonlijk en Diensten.

Locatie en bereikbaarheid

Jorien Kruse Mens- en organisatieontwikkeling is gevestigd in de regio Hoofddorp. De centrale ligging in de randstad op het grensvlak tussen Noord Holland en Zuid Holland maakt de praktijk goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via:

M. +31 (0) 6 51 33 85 25
E. info@jorienkruse.nl