Bij Jorien Kruse Mens- en organisatieontwikkeling staan mensen en hun talenten altijd centraal. Met ruim 17 jaar werkervaring als psycholoog, HR-professional en manager is Jorien Kruse een specialist in het begeleiden en ondersteunen van mensen in hun persoonlijke en loopbaanontwikkeling. 

Coach Nieuw Vennep

“Mijn coaching en begeleiding geven je inzicht in wie je bent, wat je kunt en wat je drijft. Daarnaast krijg je helder wat je (mogelijk) nog weerhoudt om de doelen die jij jezelf stelt te bereiken. De inzichten die je opdoet vertalen we samen naar kansen, concrete doelen en keuzes, waardoor je de grip op je leven en loopbaan weer terug krijgt.

Waarom coaching of loopbaanadvies?

Soms loopt het in je leven of werk anders dan je je had voorgesteld. Dan voelt het alsof je vast zit of tijdelijk uit balans bent. Misschien lukt het je minder goed om je persoonlijk of professionele doelen te bereiken of weet je niet goed meer wat je nu echt wil. In dit soort situaties kan coaching of een loopbaanadviestraject veel opleveren.

Wat doet een coach en loopbaanadviseur?

Een coach en adviseur denkt professioneel met je mee, daagt je uit en zet je aan het denken. In een aantal gesprekken creëer je meer helderheid voor jezelf, krijg je zicht op wie je bent, wat je drijft en motiveert. Daarnaast leer je je eigen richting bepalen en keuzes te maken. Hierbij deelt een loopbaanadviseur haar kennis over de arbeidsmarkt, studiemogelijkheden en hoe bijvoorbeeld succesvol te solliciteren. Zowel op korte als lange termijn heb je hier voordeel van.

Onderwerpen voor coaching en loopbaanadvies:

  • Work-life balans
  • (Werk)stress
  • Burnout
  • Loopbaanontwikkeling
  • Succesvol solliciteren

Hoe ziet een coach of loopbaantraject eruit?

Een traject start altijd met een persoonlijke kennismaking waarin we onderzoeken wat jouw coachvraag precies is en wat ik daarin voor jou kan betekenen. Op basis van je ontwikkelvraag en leerdoel wordt een maatwerk offerte opgesteld. Een coachtraject omvat gemiddeld 6-10 sessies van 1,5 uur en vraagt voorbereiding. Ter afsluiting is er een evaluatiegesprek.

Locatie en bereikbaarheid

Jorien Kruse Mens- en organisatieontwikkeling is gevestigd in Nieuw Vennep. De centrale ligging in de randstad maakt de praktijk goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer.

Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via:

M: +31 (0) 6 51 33 85 25

E: info@jorienkruse.nl