Jorien Kruse Mens- en organisatieontwikkeling stimuleert en faciliteert mensen en organisaties om het optimale uit zichzelf te halen, te groeien en zo hun doelen te bereiken.

Zelf aan het stuur

In je persoonlijke of werkzame leven kun je soms behoefte hebben aan ondersteuning. Aan iemand die professioneel meedenkt, uitdaagt en je aan het denken zet.

Coaching is een doelgerichte en toekomstgerichte vorm van begeleiding waarbij een persoonlijk of professioneel vraagstuk en ontwikkelingsproces centraal staan. Het is een investering in jezelf die leidt tot meer helderheid, het verbreden van je perspectief, maken van keuzes en vergroten van je zelfsturing.

Als gecoachte word je tijdens een coachingstraject op professionele wijze uitgedaagd en ondersteund bij het behalen van de door jouzelf gekozen doelen. Een traject start altijd met een persoonlijke kennismaking. Tijdens deze kennismaking vertel jij wat jouw vraag is, wat je graag wilt bereiken en waar je behoefte aan hebt. Ik geef een toelichting op mijn werkwijze.

Als er sprake is van een goede klik wordt een coachovereenkomst opgesteld. Hierin zijn onder andere de gewenste richting, doelen, aanpak en aantal bijeenkomsten opgenomen. Na overeenstemming tussen alle betrokkenen kunnen de coachingsgesprekken worden ingepland.

Een coachingstraject bestaat gemiddeld uit 8 gesprekken. Tussentijdse reflectie en evaluatie zijn een vast onderdeel.

Expertises:

 • Personal/life coaching
 • Loopbaancoaching
 • Sollicitatiecoaching

Wat je van mij mag verwachten is dat ik je naar jezelf laat kijken en luisteren. Ik stel vragen, houd je een spiegel voor, verken en oefen nieuw gedrag met je en daag je uit om keuzes maken en stappen te zetten binnen en buiten je ‘comfort zone’.

Is je interesse gewekt en wil je meer informatie over coaching? Ik vertel je er graag meer over. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Mensen maken het verschil

Het succes van een organisatie is afhankelijk van de betrokkenheid, kwaliteit, vitaliteit en samenwerking van haar medewerkers. Vitale en gemotiveerde mensen die weten wat er van hen verwacht wordt beschikken over doorzettingsvermogen en mentale veerkracht. Ze zijn productiever en succesvoller. Ze kunnen beter inspelen op veranderende omstandigheden en hebben lagere verzuimcijfers.

Jorien Kruse mens- en organisatieontwikkeling ondersteunt organisaties bij hun Human Resource Management praktisch, beleidsmatig en strategisch. Dit kan zijn als inhoudelijk specialist, projectmanager, interim manager of HR-business partner. Duurzame resultaten en maatwerk staan daarbij voorop, want iedere opdracht en klant is uniek.

Expertises:

 • Selectieadvies
 • Loopbaanbegeleiding
 • Mobiliteit en duurzame inzetbaarheid
 • Strategische personeelsplanning
 • Performance management (functionering- en beoordelingscyclus)
 • Management en leadership development
 • Traineeships

Meer informatie over mijn kennis en ervaring is te vinden onder mijn persoonlijk profiel en op LinkedIn.

Heeft jouw organisatie een vraag of project op het snijvlak van organisatie, werk en mens? Wil je weten hoe ik je organisatie concreet kan ondersteunen en adviseren? Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Iedere klant is uniek

 • Intervisie
 • Workshops

Heb je niet gevonden waarnaar je op zoek bent? Jorien Kruse mens- en organisatieontwikkeling levert ook maatwerk diensten. Maak een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Ontwikkeling is niet het vullen van een emmer, maar het ontsteken van een vuur. (Yeats)